Groei mee met Raster. Werken bij Raster, is werken aan je eigen ontwikkeling in de Raster Academy. Je doet nooit zo maar wat bij Raster, je bent in technisch complexe en kwalitatief hoogstaande projecten aan het werk, vanaf het begin tot aan het eind, van consulting, specificeren, programmeren tot aan de in bedrijfsname van industriële applicaties. Dat vraagt nogal wat van jou! Raster bouwt samen met jou aan je competenties. Raster heeft daarvoor een doordacht programma opgebouwd. Een programma dat samengesteld is uit trainingen, coaching en opbouw van je projecten.

Trainingsprogramma

Een software engineer van Raster is bekend met, getraind in, netwerken, PLC, Remote Maintance, OPC, SCADA, Safety, Servo, Vision, programming en tools, geschoold, kan projectmatig werken en is een uitstekende adviseur.

Bij je aanstelling wordt er gekeken naar je 0-punt. Wat je al weet en kan. Samen stellen we je groeipad vast. De meeste trainingen vinden plaats op onze eigen locatie in Dreumel.  Wij bieden je trainingen aan op post HBO niveau.

Coaching

Leren doe je van en met elkaar. Raster heeft een team van enthousiaste professionals die elkaar stimuleren om de diverse projecten tot een goed einde te brengen. Als beginnende Rasteriaan word je begeleid door een  ervaren collega coach.

People on projects

Kijk met de collega’s van Raster mee naar de projecten van Raster. Raster heeft als arbeidsvoorwaarde dat het projectenportfolio zeer uitgebreid en afwisselend is.

© Copyright 2021 Raster Industrial Automation, an ICT Group company